What do you think???

What do you think about it???

image

Share your thought on by comment in this post…!!!
We’re waiting for it… ;)😍😘

Advertisements

8 thoughts on “What do you think???

  1. Annyeong
    well I think this pict showing couple who missing love.
    for me siwon oppa and nana have a relationship in school university 5 years ago.
    they have broke up 5 years ago because nana jealous to siwon oppa and also siwon oppa have jealous when nana talk with a guys.
    so nana and siwon oppa go to other country to have a job and working there so nana and siwon can forget about they love.
    but nana and siwon can’t forget it. because sweet memories always stay in they brain. siwon and nana can’t forget when nawon stay together in they apartment.
    so siwon want to search nana and take her back to be his wife.
    and nana must trying to accept siwon back.
    after that admins can add it more hehehe
    Im just thinking like that. but if admin tidak suja juga tidak apa apa.
    terima kasih udh baca saranku.
    maaf pakai bhs inggris dan moga nawon shipper suka. πŸ™‚ πŸ˜€

  2. Annyeong
    well I think this pict showing couple who missing love.
    for me siwon oppa and nana have a relationship in school university 5 years ago.
    they have broke up 5 years ago because nana jealous to siwon oppa and also siwon oppa have jealous when nana talk with a guys.
    so nana and siwon oppa go to other country to have a job and working there so nana and siwon can forget about they love.
    but nana and siwon can’t forget it. because sweet memories always stay in they brain. siwon and nana can’t forget when nawon stay together in they apartment.
    so siwon want to search nana and take her back to be his wife.
    and nana must trying to accept siwon back.
    after that admins can add it more hehehe
    Im just thinking like that. but if admin tidak suka juga tidak apa apa.
    terima kasih udh baca saranku.
    maaf pakai bhs inggris dan moga nawon shipper suka. πŸ™‚ πŸ˜€

  3. hehehe makasih chingu dah mau baca and suka dgn saranku πŸ™‚
    well aku belum pernah nulis ff trus ngepost ff gitu. soal y aku gak berani. takutnya banyak yg gak suka dgn ide ku. And jujur aku belum siap di bully hehehe
    Tapi Kalo bayangan bayangan tentang judul and arah cerita sih ada. Dan setelah aku lihat pict ini, aku ngebayangin kalo siwon oppa and nana seperti memiliki penyesalan karena ke’egoisan y masing” jd mereka memilih untuk putus. Namun mereka menyadari kalo cinta mereka susah di buang terus di ganti ama org lain.
    Jd gimana cara y mereka kembali dgn banyak y lika liku kehidupan mereka yg sulit hingga mereka akhir y memutuskan untuk kembali dan memilih hubungan yg lbh serius.
    Selanjut y Admin boleh lanjutin and tambahin alur cerita y mau jadi One/two/three shoot OR Chapter sih terserah chingu aja hehehe..
    Jujur bgt aku suka dgn picture y chingu. Ekspresi y dapat bgt.
    Jd Aku Ngebayangin kalo alur cerita y bgitu.
    Aku bakalan setuju dgn kputusan Admins Jika alur cerita ini arah y kemana. Yg Jelas Aku tunggu Cerita FF ini dan yg lain y keluar hehe..
    Aku suka bgt dgn blog ini bahkan hampir setiap hari aku buka blog ini and lihat apakah udh ada yg baru apa belum hehe bgitulah cerita y chingu.
    apapun itu NaWon Couple must be real hehehe.. πŸ˜€

  4. Waaa… gambarnya menarik…… “True love” hhmmmm…… ditunggu isinya….

    Aku suka sama ide Rina Step Wonpa,,,
    Menurutku cukup menceritakan ekspresi gambar….
    Jadi mereka putus krna salah paham gt ya…. Ck Ck ck…. tragis…. tapi menarik…. heheheh

    1. Terima kasih Cho Rin Jie hehehe
      Ya begitulah pndpt ku.
      Tp semua y aku serahin k Admins NaWon
      apapun cerita y saya pasti terima and gak sabar pngen baca ff y dgn ide cerita y hehe πŸ˜€
      Salam NaWon //(Β€_Β€)

  5. aku suka sama jalan cerita kata rina …
    karna aku suka sama cerita shoollife aku berfikir cerita nya shoollife terus bertemu lagi setelah beberapa tahun pisah .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s